fredag 23 maj 2008

Värsta sortens självplågeri...

...utsatte jag mig för igår!!
Först var jag i Alingsås med jobbet. Det är ju en väldigt mysig liten stad, med många små myisga butiker, så när jag slutat tog jag mig en runda där.
Detta trots att jag inte har några pengar, eller rättare sagt, inte ska lägga några pengar på inredning (sparar dem till semestern). Det är här i som självplågeriet ligger!!

Den mysigaste av alla butiker är Balders Hage (som också finns i Göteborg, dock med andra ägare). Där fanns MASSA fina saker (bla Green Gate-porslin), så jag måste (!?) åka tillbaks i sommar!
Var även inne en sväng på Rabalder och tittade på deras fina kläder. Blir efter semestern och förhoppningsvis några kilon).

Efter turen till Alingsås tog jag lilla bilen och körde till Kungälv. Inte nästgårds direkt, men huvudmålet där var en butik som heter Tårtdecor. De säljer allt och lite till, när det gäller tårttillverkning. En (av många) butik i min smak alltså. Anledningen till mitt besök är att jag ska göra en doptårta till på söndag, när våra goda vänner döper sin lilla Ingrid!
Några inköp blev det, resultatet, dvs tårtan, visas på söndagkväll!!

MEN!!! Nu till det bästa av allt!! I Kungälv finns det en ganska ny butik (öppnade 30 nov), som heter Fröken Ros.


Bild lånad från Camillas blogg, Camillas drömmar.

Camilla (fint namn!), som har butiken, har precis min smak, när det kommer till blommor och inredning! Farligt! Jag tittade och tittade och såg SÅ mycket som jag skulle vilja ha! Camilla har även en blogg, "Camillas drömmar". Fick med mig en liten zinkkrona och ett litet zinkfat denna gången, men jag återkommer - var så säker!

Så, nu är det slut med självplågeri för denna gången!

Kram Camilla

6 kommentarer:

Hem & Lyckas Mia sa...

Ja, Fröken Ros har jag besökt ett flertal gånger och den är ju livsfarlig att vistas i ;-) Även Balders gillar jag skarpt, finns ju här i Göteborg också. kram!

Millas hem sa...

Hej!
Kul att titta in här!
Ditt kök är jättefint och stort.
Håller med...Balders hage...mums vilken mysig butik, var där senast för ett par veckor sedan. Många fina affärer i Göteborg! Min bror bor där, vi är ibland i Kungsbcka också...får väl besöka butiken du tipsat om. Har sett den innan hos ngn bloggare, ser mysig ut!
Kram Camilla

Inspiration i vitt sa...

Hej:Tack så mycket för din vänliga kommentar på min nystartade blogg.

Ja du! Det är inte lätt att hålla hårt i börsen när det är så mycket man tycker är fint,jag vet pricis hur det är.Kram på dig/IngelaB.

Minikex-living sa...

Älskar ju balders hage i alingsås, har aldrig varit i den i gbg. Nyficken på fröken ros!! Har ett annat tips Stilero i stenkullen.
kramar Malin

Himmelbit sa...

Hej!

Kom på att jag glömt att svara på din fråga om kamera.. *skäms*. Jag använder mest min digitala kompaktkamera - en helt vanligt Konica Minolta. Men ibland lånar jag en digital systemkamera, Nikon D40. Skulle jag ha råd så skulle jag absolut köpa en systemkamera. En Nikon alla gånger, kanske D40 men jag är nyfiken på D60 som kommit nu. Sägs vara lite vassare! :-D. Jag har även "provkört" en D80 men jag, som är amatör, märkte ingen större skillnad fr D40.

Butiken som du varit i verkar jättemysig!! Dumt att utsätta sig för frestelser när man inte borde, men det är svårt att låta bli ;-).

Ha en toppenhelg!
Kram

Annika sa...

Vilken tur att jag inte är nån självplågare. Var ju i Ullared igår o där kan man bara inte gå utan att handla. Hade sparat länge så handla gjorde vi. Jättemycket!!!! Kramiz Annika