tisdag 13 maj 2008

Fia med knuff

Har glömt att visa/tipsa om ett så sött spel som lilla M fick av sin moster med familj när hon fyllde år i mars.

Allt är i trä och de små figurerna (nyckelpigor, grodor, nallar och getingar) är så sött målade. M spelar både gärna och ofta!

Nu är det dags för kaffe!

7 kommentarer:

Liza i pepparkakshuset sa...

Kul att du hittat till min blogg - nu hittar jag till din :)
Älskar verkligen namnet Molly fick dock kämpa länge för det..min man var inte lika övertygad som jag. Jag har inte pysslat ihop skylten själv, köpte den för en billig penning. Fast tycker det är roligare att göra sker själv..
Vilket fint spel, du vet inte var det kommer ifrån? Molly fyller år i juni...

Kram Liza

Vägen till Drömhuset sa...

hejhej! kul att träffa en "ny" bloggare, och upptäcka en ny blogg!

vad kul att du gjort en nästintill lika rabatt hemma hos dig, klassiskt är alltid bra, tror aldrig man tröttnar på rosor och löjtnanshjärtan :)

tack för alla snälla ord om min blogg, jag skriver bara om det jag brinner för.. vilket är mycket, hihi..

vad kul att du skriver lite om scrapbooking också, har precis hittat till det :) har precis gjort min systers studentplakat i scrapbookingstil, men bilder på detta kommer efter den 5 juni när lillan tar studenten :)

stor kram sara

Lena Kristina sa...

Vad kul att du hittade till min blogg :))

Vilket gulligt Fia spel, kul att du scrappar jag har just börjat och ska lägga en hel del tid på det nu i sommar, har massor att ta igen
Kram Lena

Annika sa...

Underbart spel! Och fia med knuff är ju bara så roligt! /Annika.

Vägen till Drömhuset sa...

hej igen!! ja jag har också kollat på de stora träden, dock mest i 300kr klassen, skulle va såå fint att ha ett i vardagsrummet :) men visst, de kronorna kan man handla massa fint för :)

vi hade en diskussion hemma idag om en knodd, och jag får nog vänta år på att få ha bebis i magen, mannen känner sig bebisstressad..aaah!!

stor kram sara

Vita ljuva tankar sa...

Hej! Vad kul att hitta en ny ( för mig iallafall) blogg!
Vilket urgulligt fia-spel, vore något till min lille son. Läste på en blogg att du har varit i Varberg, där håller jag till på sommrarna. Kolla gärna in vårt sommarboende i Espevik på min blogg om du vill.

Kram Linda

Inne o uteliv sa...

Vilket jättegulligt fiaspel. Nu längtar jag tills våran lillkille blir så stor så vi kan spela tillsammans. Det är så kul tycker jag.

Ha det så bra!
Kram