lördag 17 maj 2008

Välkommen in i mitt (vårt) kök!

Tänkte jag skulle visa några bilder från vårt kök.
Vi var länge i valet och kvalet angående köket. Dels hur öppet det skulle vara och dels om det skulle vara vita eller ekluckor. Det blev som ni ser vitt och det är jag SÅ glad för!
Trivs mycket bra här och det fungerar alldeles utmärkt, även när vi har många gäster.


(Om ni kikar riktigt noga, ser ni vår lilla linslus till dotter kika fram!)

Till vänster ser ni vår gamla vedspis. Den är från 1892 (!). Min pappa tog vara på den i en gammal fastighet, som han ägde för massa år sedan. Vi fräschade till den och nu finns den i vårt hus. Den är bra att ha när strömmen går, vilket den faktiskt gör lite då och då här ute på landet... Fast, ärligt talat, så eldar vi inte i den särskilt ofta, även om vi har strömavbrott. Men det är tryggt att möjligheten finns!

Min bästa vänner i köket... Min Kitchen Aid, som jag fick av min man i julklapp för drygt tre år sedan, och mitt senaste inköp, Leilas "A piece of cake". Visst blir man sugen på att baka?!?Igår när jag kom hem från jobbet, gick jag raka vägen upp i skogen och plockade mig en stor bukett med liljekonvaljer! Så vackert! Finns nog ingen sötare blomma! Eller vad tycker ni?

Nu är klockan mycket och mina ögon går i kors... Dags att krypa ner under täcket!
Hoppas ni alla får en fortsatt skön helg!

Godnatt!

4 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Hej!

Åh vilket härligt kök...! Tycker det är sååå mysigt med vedspis..er är underbar!

Kram
Mia

Annika sa...

Jättefint kök ni har! Jag har också vedspis och det är verkligen mysigt... Annika.

Inredningsdrömmar sa...

Åh gud vilket underbart kök ni har. Min dröm är att få slänga ut hela vårat kök och sätta in ett vitt lantkök med vedspis

jess sa...

jättefint kök, stort oxå....