torsdag 24 juli 2008

Inbjudningar...

Har de senaste kvällarna suttit och knåpat ihop ett gäng inbjudningar till en kräftskiva som vi ska ha tillsammans med goda vänner. Jag tog hjälp av en annan god vän, Silhouetten, och såhär blev resultatet. Ganska enkla, men det vill jag att de ska vara...

Hoppas nu bara att alla kan komma!!

Måste bara visa några bilder från olika blommor här hemma. Först ut är en hemtrevnad, som jag tycker så mycket om. Denna står i en av mina sötaste krukor någonsin, med en ros på kanten. Ni som följer min blogg kanske kan gissa var jag har köpt den? Jo, precis, hos Fröken Ros i Kungälv. Inte helt oväntat...Nästa blomma på tur är mina nya pelargoner, som står i köksfönstret. Jag tror knappt det finns några sötare blommor än små knubbiga pelargonknoppar... Vad tycker ni?

Sist ut för denna gång är en annan söt liten blomma, som jag dessvärre inte har namnet på...
Den har jag köpt på Särö Trädgård tidigare i veckan. Det är en underbar handlelsträdgård, som jag gärna bara strosar runt i! Nu har de dessutom ett nyöppnat trädgårdscafé som heter duga! Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi!Det var allt för mig för denna gången! Hoppas vi "ses" snart igen!

Kram Camilla

1 kommentarer:

Annelie sa...

Hej!
Tack för kommentaren på min blogg, kul att någon hittat dit så fort. Vilka underbara inbjudningskort, jag hade alla gånger kommit om jag fått en så fin inbjudan. Hoppas alla kan komma och att ni får det riktigt trevligt.

Tittar in till dig en annan gång, äldste man står i duschen och behöver lite assistans.

Ha det så bra!