tisdag 22 juli 2008

Altanen växer

Just nu håller vi på att bygga till vår altan.
Den blir lite större och sträcker sig nu längs med hela baksidan. Nu är den rejält stor och det känns jätteskönt!! Underbart att få det ordnat på baksidan. Hörnet där vi inte hade altan från början, var en överbliven plats där vi aldrig var. Nu är det altan istället, med en del alltid i skugga, vilket ju faktiskt kan vara riktigt skönt när det är så varma sommardagar som denna sommaren - NOT! Jaja, nästa sommar kanske?
Jag planerar nu för att inreda altanen och känner mig väldigt sugen på en platsbyggd soffa, så som Malin och hennes familj har. Visst är den fin?!?

Jag är också väldigt sugen på att bygga en hylla, som nog blir något liknande det här...


Fast jag funderar på om man skulle kunna göra en bänkskiva av betong eller cement istället? Tror det skulle bli väldigt charmigt. Bruka Design har en möbelserie med cementskiva på. Undrar bara hur det står sig utomhus? Någon som vet?

Både mannen och jag jobbar denna veckan och Maja är i stugan med mormor och morfar, vilket innebär att vi är barnfria med kvällarna helt för oss själva. Det firade vi igår med att sticka ut och springa tillsammans!! Mysigt va?
Ikväll ska vi nog åka till Ikea och bara strosa runt. Jag har tur som har en make som faktiskt gillar att gå runt på Ikea och titta!! Bra, va?

Ha en skön eftermiddag och kväll!
Kram Camilla

0 kommentarer: