tisdag 27 oktober 2009

Nu börjar det...

Idag köpte jag årets första tidning med jultema - UNDERBART!
Måste erkänna att jag längtat liiiite.... Någon annan som är lika tokig?Som ni märker är här väldigt lugnt på bloggfronten, vet inte riktigt vad det beror på...
En anledning är nog att jag inte laddat ur kameran på kort som jag tänkt visa. Å när jag sedan gjort det, kändes det inte aktuellt längre... Är ibland i valet och kvalet om jag ska lägga ner bloggen helt, men när det väl kommer till kritan vill jag inte det. Kanske stänger jag denna och öppnar en helt ny och fräsch en dag. Det får framtiden visa!
På återseende!

6 kommentarer:

Widénskan sa...

Jag erkänner .. jag har också köpt en jultidning, Allers.. men visst inte att drömhems kommit!! Den skall jag ha, jag fullkomligt älskar julen!
Hoppas att du har kvar bloggen
Kramar
C

syster doris sa...

..nej det är alldeles för tidigt, skärp dig!:)...hos mig augusti= lagom tidigt!
Det bästa med att blogga är ju att man får göra det så mycket eller lite man vill. Men sluta inte då skulle jag sörja!

Kram Tina

Josefine Johansson sa...

hej, har kollat in bloggen dagligen och längtat efter dig. Du är så inspirerande så du får inte sluta!!!Det som inte är aktuellt längre kan ju fortfarande vara det för oss.

Visst är julen underbar, här frossas det dessutom och är fullt i affärerna. Saknar dock inredningsprylar med Skandinavisk stil (köpte en adventsljusstake på ikea, det används ju inte här). Kram på dig!

Karin sa...

:) Milla en sann "jul-ist". Må så gott!

Anna sa...

Jag har bara sett Allers jultidningen men ser fram emot att få köpa övriga. Lantliv kom ju iofs härom dagen. Åh så fin den var, har dock bara skummat igenom den än så länge.
Jag längtar också efter julen. Den är ju så mysig :o)

Jag och Zara var i Ullared igår oj, oj, oj vad vi shoppade. Panduro har öppnat en outlet precis när man kör in på Ge Kås parkering från det hållet vi kommer ifrån och där fanns det också mkt fint oj, oj, oj...

Bio låter för övrigt himla trevligt, är det Kba vi siktar in oss på i sådana fall eller?

Kram Anna

kardemumma sa...

Håll utkik i brevlådan de närmaste dagarna :) en liten surprise....
Kramar C