söndag 17 augusti 2008

Något öm!

Idag blir det ett kort inlägg. Jag är så trött (och öm) att jag nästan ser i kors (ser inte i kors av att jag är öm, men kan knappt sitta)...

Igår spenderade jag hela dagen tillsammans med min syster och bror. Vi var ute på en dagstur på nordsvenska hästar!! Väldigt mysigt och något helt annat än att rida islandshäst. Inget ont om islänningar, men nordsvenska är så stora och rejäla på något vis. Otroligt häftig upplevelse!


Utsikt över en av många sjöar...

Vi red i naturreservatet Svartedalen som ligger öster om Stenungsund och det var Pia, med företaget Nordritt som anordnade det hela. Nu hade vi sådan underbar tur med vädret, strålande sol och lagom varmt, men oavsett det, är det verkligen något jag kan rekommendera er alla att testa! Enda nackdelen är att man blir väldigt öm i de bakre regionerna, i alla fall om man som jag rider en gång vartannat år... Men det är det värt!

Efteråt blev det picknick vid en sjö, där vi även badade och det var riktigt härligt ( i alla fall andra doppet...)!


Visst ser det inbjudande ut?Storebror, som dagen till ära fyllde år!! Grattis igen!
Hade bakat det fyllda brödet igen, med ungefär samma innehåll som sist. Enda skillnaden var att jag hade i fetaost och färsk basilika... MUMS!

Idag, söndag, har jag tillbringat hela dagen med att spela golf med en stor del av släkten på min mammas sida... Varje år (nästan) har vi släktmästerskap och i år spelade vi på Ätrafors golfbana, som ligger öster om Falkenberg. Alla har inte grönt kort (jag spelar inte heller golf egentligen), så enda möjligheten för att alla ska kunna vara med är att vi spelar på en sk. Pay and playbana, där det inte krävs grönt kort.
Gubben min vann (stolt fru!) och jag hamnade en bit ner... Men det var väldigt trevligt och något jag ser fram emot nästa år igen!

Men nu ömmar min kropp både här och där, mest DÄR och jag ska krypa ner under täcket och vila. Att dessutom varit utomhus helt och hållet båda dagarna, gör att jag är riktigt trött och med säkerhet kommer sova SÅ gott alldeles... alldeles... s... t... r... a... x... Zzzzz...

2 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

Ojojoj vad mycket motion du har fått,det måste räcka länge det.
Förstår att du känner dig mörbultad hihi.
Askarna som du gjort är så fina och vad gott att fylla dom med choklad.
Kram/Ingela b.

Sandkorn och sötvatten. sa...

Vilken härlig dag ni tyckts ha haft och vilka mysiga bilder du bjuder på! :) Så sött med sjön mellan hästens öron. Brödet lät inte dumt det, vilket sätt för din bror att spendera sin födelsedag på, sådana dagar går inte av för hackor de. :)