måndag 22 juni 2009

Årets första gubbe!!

Ikväll hittade Maja den första riktigt mogna jordgubben i vårt land. En ganska stor och alldeles perfekt mogen jordgubbe... Mums!Det finns inga så goda jordgubbar som de man själv odlat! Det ser ut att bli många i år, så vi får göra vårt bästa för att hålla fåglar och sniglar borta!

Godkväll!

12 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Mums vad gott det såg ut! Jättefin o somrig bild! Många Kramar Therese

Inne o uteliv sa...

Hej och tack för din hälsning!
Jag inser att det är väldigt längesedan jag kikade in här hos dig. En liten bebis! Grattis! såå söööt.
Blir lite sugen själv på en till...

Ha det så skönt i sommarvärmen.
Kramar Åsa

Karin sa...

:) Mmm ser mkt lockande ut. Gick ut igårkväll för liknande inventering ute i vår trädgård och hade sett fram emot två stora mogna jordgubbar jag spanat in sedan tidigare.... men jag var inte först. Det satt en mördarsnigel på varje gubbe o mumsade redan... Hur har du motat bort dessa rackare?

Kram!

rosenskära sa...

Hej Camilla! Vilken härlig jordgubbe! Vi har inte så många egna så vi unnar oss att köpa nu när de är som bäst. Bättre godis finns inte. De vi har står i krukor och tas in varje kväll för att de inte ska bli fågelmat!

Kram/Lena

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Hoppas att du har det bra i det vackra vädret! Nu är det bara att njuta....Soliga Kramar Therese

Jenny sa...

Hej Camilla!
Vad härligt med egna jordgubbar, de smakar allra bäst!

Jättefin bild:)

kramis Jenny

Engelska Villan sa...

Å, vad smarrig den ser ut! Det är riktig lycka när barnen kan plocka jordgubbar ur eget land, tycker jag! Vi har också massor i vårt land, men än så länge är de gula. Men i den här värmen mognar de väl snart, hoppas jag!
Kram Anna

Huset vid ån sa...

Tack för titten...Kram Therese

Hem och Lycka sa...

Gott! Plockade de två första igår, ljuvligt gott!

kram Mia

Anonym sa...

Finns inget som slår jordgubbar mums...vilken härlig bild! Ha ett smarrigt dop, för det lär det bli med alla goda saker ni tänker bjuda på.

Kram Anna

Ett hus i vitt sa...

Åh gubben ser verkligen jättestor ut, eller det kanske är handen som är liten ;-)? Ja visst är det supersmarrigt med jordgubbar som man odlat själv. Här har vi ett yttepytteland så det blir väl undefär tre om dagen.. Men GOTT. Ha en skön fredag. Kram, Anette

Sarah Hall sa...

Hej hej Camilla! Jag har helt missat att kika in på din blogg de senaste månaderna. Grattis till er söta bebis! Hoppas du och familjen har det gott i värmen! Kram