tisdag 19 maj 2009

Underbar tid!Det är verkligen en underbar tid att var mammaledig på nu! Även om det mest regnar just idag, så är det så otroligt vackert ute. Allt grönskar och blommar! Bilden ovan tog jag på ett träd i skogen, vet inte vad det kan vara för sort...

Dagarna med en liten hemma går väldigt fort. Tänkte att jag skulle kunna få mycket gjort medans storasyster är på dagis, men inte då! Dagarna fylls av allt annat än det jag tänkt innan att jag ska göra. Med jag njuter för fulla drag, allt annat än Molly får faktiskt vänta!!Idag passade jag på att baka muffins under tiden som Molly sov. Testade några nya muffinsformar som jag köpt hos Klara Färdiga Gå. Dessa formarna är, som ni ser, blå med vita prickar, men jag köpte även rosa, som vi ska ha på Mollys dop. Kakfatet som muffinsarna står på köpte jag i Göteborg på Bloggträffen (ni får se mer av det en annan dag!).

Man kan ju inte precis anklaga mig för att ha varit aktiv här på bloggen sista månaderna, men jag hoppas det blir ändring på det nu! Imorgon ska jag visa er ett av två lite större projekt som vi (läs mannen min) gjort iordning. Spännande va?!?

Kram Camilla

2 kommentarer:

syster doris sa...

Va roligt att höra från dig!!! Skulle bli såå tacksam för receptet! Vi skall på cykelfest, man cyklar runt 70 par och äter olika rätter hos varandra. Vi fick förrätt för 8 pers. Bättre än huvudrätten (förra årets panik)Men jag jobbar samma dag sååå..tack för hjälp! Hoppas lilla Molly växer och att ni myser ordentligt!
KRAM TINA

Maria sa...

Jag tycker det ser ut som vildkörsbär. Tack för goda kakor idag! Kram