söndag 18 januari 2009

Ett projekt klart!

Vattnet i huset är tillbaks, så det problemet är ur världen - skönt! Vi fick köpa en ny pump, för pengar som vi GÄRNA hade använt till något annat. Men, det är inget att grubbla över, när vi inte har något val.

Min förkylning sitter dock i. Har gått och snörvlat i två veckor nu... Trist! Men jag är ändå pigg, så jag ska inte klaga, det går säkert över! Hoppas jag...

Idag har jag virkat klart min lilla filt. Den blev fin. Det enda trista var att jag köpte det mesta av garnet för säkert ett år sedan, så nu när jag var tvungen att komplettera med mer garn, kom inte det nya från samma färgbad, så de skiljer sig åt en aning. Synd, men inte något att göra någonting åt. Tror skillnaden minskar med tiden. Hoppas jag...

Nu är bara frågan var jag ska ha för band runt kanten. Kollade lite på olika band som jag har hemma. Dock har jag inte tillräckligt långt av något, så jag måste köpa nytt. Men lite känsla för hur det blir får man ändå.Detta är rödvitrutigt. Det är väldigt fint till, för det vita är samma nyans av naturvitt som garnet. Dock blir det aningens flickigt...Detta är rutigt i beige, blått, vitt och lite rött. Det ger en mer pojkig filt - eller?
Ni ska få se mer av filten när det rätta bandet sitter i runt hela!

Filten är ju tänkt till bebisen i magen och eftersom vi inte vet vad det är, så får jag väl gardera mig. Ska se vad jag kan hitta för band för det första... Någon som vet en bra affär med många olika band?

Nu ska jag hoppa in i duschen, för familjen ska iväg på julgransplundring i eftermiddag!

So long!

6 kommentarer:

Ika sa...

Vad blev det för pump? Grundfos är ganska vanliga har jag lärt mig.

I Göteborg har du ju alltid Panduro och Knapp Karlsson som har massor av band. Sen finns även en tygbutik i Kållered, kanske tom du har vägarna förbi Kinna?

Lockas lilla längtan sa...

Hej Tjejjen!

Varför inte sattsa på ett beige/vitt bande, det kan bli rackarns fint. Sim Ika sa finns ju Panduro, men kolla på Stoff och Stil. Jag har en länk hos mig (kommer inte ihåg adressen) dom är dessutom väldigt billiga!

Lycka till!
kram Veronica

Millas hem sa...

Skönt att vattenproblemet är löst!
Trygg känsla med ny pump!

Filten ser så söt ut och det blir spännande och se vilket band du väljer till den!

Kram Camilla

syster doris sa...

Tack för dina löktips..skall se till att de får det lite svalt!
Men visst kan vi ha en liten b-träff..är du sugen på att dra i det???

Vackrare vardag sa...

Din filt ser jättemysig ut! Visst var det inte ett roligt projekt? Skulle nästan kunna börja på en till jag, fast en stor... Tycker båda banden är jättesnygga, men det beror förstås på till vem det blir sen sist och slutligen;)

Kul att hittade mig! Och tack för den söta kommentaren! Skall smyga runt här en stund och inspireras.

Ha det bra och må så gott!

Fröken Fräken ifrån Fryken.. sa...

Hej, vilken fin filt du har virket. Jag väntar smått och väldigt sugen på att hugga tag i virknålen och göra en egen tiramisufilt.

Vet du var jag kan hitta mönster? och vilket typ av garn har du använt?