onsdag 12 november 2008

Snart advent...

Till helgen öppnar Jul på Liseberg. Tyckte först att det var ovanligt tidigt i år, men insåg snabbt att det bara är lite drygt två veckor till första advent! Myyyyyys!!

Har letat fram mina små krukor som jag brukar ha adventsljusen i...


Bild från 3:e advent 2007, men jag tror ni fattar principen...

Ska nog försöka plocka lite mossa till helgen. Har ett projekt som jag förhoppningsvis kan dra igång på söndag... Återkommer med bilder!Längtar efter att dra fram alla jullöpare och ljus, blommor och mossa!
Kronan ovanför köksbordet är en smideskrona som min pappa gjort. Den kommer alltid upp till första advent varje år. Oftast klädd i buxbom, men ibland i lingonris. Vissa tycker att buxbom luktar illa, men jag brukar inte ha ont av det... Brukar ni?

På fredag blir det en tripp till Skåne och Danmark. Har tillsammans med min goda barndomsvän Maria, en tradition där vi åker ner till en av våra gemensamma vänner, Hanna, och hälsar på under en helg i november. Det brukar alltid bli en tur till Helsingör och någon mysig julmarknad på svenska sidan. I år lutar det åt en julmarknad nordväst om Ystad på Svaneholms slott. Ska bli så mysigt!!

Nu måste jag återgå till jobbet...

Ha det gott mina vänner!
Kram Camilla


Litet fejkäpple i mossa...

11 kommentarer:

Marina sa...

Åh så mysigt det ser ut på bilderna. Nu längtar jag ännu mer! Jag som sitter här och är på dpligt humör känner mig ltie bättre nu faktiskt. Tack för det!

Liza i pepparkakshuset sa...

Det ser mysigt ut :)
Ha det så trevligt i helgen!
Själv ska jag göra ingenting - det ska bli sååå skönt

kram Liza

Hem och Lycka sa...

Å så fint du pyntar till jul.. kram

Sara sa...

Jaha, Svaneholm! Det är ju verkligen mina hemtrakter, där var jag på studentbal bland annat! Då kan ni räkna bort iallafall en kvart tjugominuter på min uppskattning av körning!
Ha en underbar tripp!

Sara

Mia sa...

Åhhh vad skoj det ska bli!!! Jag hoppas på en rejäl dos julstämning så att höstmörkret skingras en aning. Jag har börjat packa, kommer med lilla I vid halv åtta tiden. Kram

syster doris sa...

Oj, inspirationen har sprungit ikapp!! Min finns så det pyser över...men jag hinner ju inte med allt!Va fint du har det i mysiga köket!! Och va underbart att åka på tjejturné, det är bland det bästa jag vet!
Buxbom luktar kattkiss tycker jag, hade två kransar i köket förra julen...inte i år!Trevlig avslutning det blev!:D
Många kramar från din bloggfantast!

syster doris sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hjärtat Mitt sa...

Men det är ju så jag ska ha mina adventssiffror som jag precis har köpt. Underbart vackert! Tack för tipset :) Så julfint du har det i ditt kök och kronan är så vacker. Jag har inte heller ont av buxbomsdoften, men jag vet de som tycker att den luktar illa.
Vi brukar vara några stycken som åker till Liseberg vid jul, men i år ska vi faktiskt åka till Tivoli istället. Det är så vackert där.
Hoppas att ni får en trevlig Skåne/Danmark tur.

Kram Mari i Marieholm

Hjärtat Mitt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Ika sa...

Låter som en jätte mysig helg, hoppas du hittar en massa nya juliga fina saker.

syster doris sa...

Hej bloggvännen!!
Har du inget att göra så har jag en liten utmaning på min sida..det vill du väl ha?
Kramar Tina