tisdag 29 april 2008

Blomma

Hatten med virkad blomma på blev såhär:Den är egentligen placerad lite till höger på mössan, men jag håller den snett, så den ser centrerad ut... Det var skoj även att virka blomman. Tror jag ska virka en i färg nästa gång.

I bakgrunden ser ni mitt kök. Som tur är syns det inte hur stökigt det är just på denna bilden. Jag återkommer med en välstädad bild framöver!

Ha en bra dag i solen!

7 kommentarer:

Vaniljdrömmar sa...

Vilken underbar fin mössa!
Kram Helene

Titti sa...

Hej! Vad kul att du lämnade en hälsning på min blogg, då hittade jag ju hit till din fina blogg också! Vad duktig du är på att virka! Och nyckelpigetårtan var ju bara helt bedårande! Ha det bra! /Titti underkalas-eken

Titti sa...

Ja, Leilas bok är väl värd väntan! Många av recepten är från hennes TVprogram och det passar mej fint för Oj! vad mycket gott hon bakade då!! Eller hur? /Kramiz

Titti sa...

Leila bakar börjar igen lördag den 10 maj kl. 15.15 med helt nya avsnitt! Då hittar du mej bänkad framför TVn, det är då säkert! :)

Annika sa...

Hej! Hittade till Din blogg via en kommentar. Vad fint Du virkat! Har snabbkollat lite och fann en jättesmarrig tårta också. Kommer tillbaka igen, var så säker.
♥ Annika

Classic style in city sa...

åhh såå fin..tar du upp beställning *ler'?..

kraaam

Moa sa...

Super fin! Nu blev jag också sugen på att virka. Kram.