söndag 31 maj 2009

Alla mammors dag!

Grattis alla mammor som är inne här hos mig och hälsar på just idag!
Hoppas att ni har haft en riktig toppendag och blivit ordentligt bortskämda!

Här har vi kalasat både igår och idag, så nu blir det ingen mat, men många och långa promenader i några dagar!! Vädret ska ju bli toppen, så det blir skönt att vistas utomhus mest hela tiden. Ska försöka att inte bara ligga i våra nya Baden-Baden stolar...

I mors dag-present fick jag detta fina fickur från .



Såg det första gången hos Hannas form och har sedan dess varit förälskad, så nu är jag så glad så!! Har aldrig klocka på mig nuförtiden, så ett smycke med funktion passar perfekt!

Nu är det inte så mycket kvar av "piffet" i sovrummet, bara lite till. Kanske, kanske visar jag det i nästa inlägg!! (Känns som att jag bygger upp förväntningarna lite väl med all denna väntan, det är inte särskilt märkvärdigt...)

Ha en skön kväll!
Kram Camilla

onsdag 27 maj 2009

Växer så det knakar...

Här hemma är det inte bara Molly som växer så det knakar, även om hon utan tvekan är den som växer snabbast. Hon utvecklas varje dag och det är så mysigt! Det gäller bara att hänga med...

För några veckor sedan var jag på Lisebergs Trädgårdsdagar. Har aldrig varit på den mässan förut, men ska utan tvekan åka dit nästa år igen! Massor av stånd och hur mycket inspiration som helst!
Handlade inte särskilt mycket, mest beroende på att det var svårt att få med sig så mycket blommor på barnvagnen. Suck! Men denna söta lilla förpackning kunde jag bara inte motstå:



I den lilla krukan låg en påse med pumpafrön, som vi planterade förra veckan.
Nu ikväll ser det ut såhär:



Ska snart plantera om i en större kruka. Första gången jag odlar pumpa, undrar hur stora de blir?

Hoppas ni alla får en trevlig mors dag på söndag och blir riktigt bortskämda!!

Kram Camilla
(Har inte glömt att jag lovat visa bilder från sovrummet, jag har bara inte hunnit fixa färdigt ännu...)

torsdag 21 maj 2009

Lovade...

...att visa bilder. Här kommer de.

Ända sedan vi byggde vårt hus för drygt 5 år sedan har vi haft planer på att platsbygga bokhyllor under fönstren i en utbyggnad vi har i vardagsrummet. Dock har mycket annat varit prioriterat, så det är först nu som vi fått tid för det. Innan såg det ut såhär:



Nu ser det istället ut såhär:



Bilderna är inte de bästa, men jag tror ni ser ändå...

Mycket mer ombonat och dessutom väldigt bra att utnyttja området bakom och vid sidorna av fåtöljerna. Har köpt enkla vita korgar på Ikea och ska köpa ett gäng till, för att ha i hyllorna på sidorna.

I nästa inlägg ska jag visa bilder från vårt sovrum, där vi dels byggt en ny arbetsplats och dels murat en öppen spis.

På återseende!
Kram Camilla

tisdag 19 maj 2009

Underbar tid!



Det är verkligen en underbar tid att var mammaledig på nu! Även om det mest regnar just idag, så är det så otroligt vackert ute. Allt grönskar och blommar! Bilden ovan tog jag på ett träd i skogen, vet inte vad det kan vara för sort...

Dagarna med en liten hemma går väldigt fort. Tänkte att jag skulle kunna få mycket gjort medans storasyster är på dagis, men inte då! Dagarna fylls av allt annat än det jag tänkt innan att jag ska göra. Med jag njuter för fulla drag, allt annat än Molly får faktiskt vänta!!



Idag passade jag på att baka muffins under tiden som Molly sov. Testade några nya muffinsformar som jag köpt hos Klara Färdiga Gå. Dessa formarna är, som ni ser, blå med vita prickar, men jag köpte även rosa, som vi ska ha på Mollys dop. Kakfatet som muffinsarna står på köpte jag i Göteborg på Bloggträffen (ni får se mer av det en annan dag!).

Man kan ju inte precis anklaga mig för att ha varit aktiv här på bloggen sista månaderna, men jag hoppas det blir ändring på det nu! Imorgon ska jag visa er ett av två lite större projekt som vi (läs mannen min) gjort iordning. Spännande va?!?

Kram Camilla