söndag 14 december 2008

Tredje advent!

Så var snart till och med tredje advent förbi - var tar tiden vägen?



Just denna helgen vet jag svaret på den frågan, kalas både igår och idag. Först hos svärfar igår och sedan här hemma idag, men annars?
Tycker veckorna rusar fram och jag hinner knappt med... Ändå känner jag mig ovanligt ostressad för att vara i mitten av december. Tror att jag medvetet eller omedvetet har sänkt kraven på mig själv. Inser att det faktiskt inte spelar någon roll om jag inte hinner allt som jag hade tänkt göra från början. Hellre göra det man gör ordentligt - eller hur?



Igår gjorde jag en ny krans till min stol av mossa. Det blev ett videkvisthjärta. Tycker det är så vackert med vide - särskilt nu när det är lite ovanligt!
Jag köpte en liten bunt med videkvistar på Borås torg igår. Gjorde en enkel najtrådsstomme och virade viden runt, som ni säkert ser på bilen. Resten har jag satt tillsammans med grankvistar i en liten vas på soffbordet (visar bild en annan dag).

Måste förresten tipsa er om två väldigt mysiga butiker i Borås, den ena heter Betty´s och den andra Hjärterum. Båda butikerna har massvis med fina saker i den danska-franska stilen - underbart! Betty´s har dessutom en blogg, http://bettystorpliv.blogspot.com/, där ni kan se ännu fler inspirerande bilder från butiken!

Hoppas ni får en skön söndagskväll. Själv ska jag kurera min man och sedan ska jag försöka mig på att göra en stoooor krans att hänga i taket ovanför soffbordet... Wish me luck!

Kram!

13 kommentarer:

Erika sa...

Vilket fint hjärta du gjorde av videkvistarna och din stol är ju helt underbar.
Jag försöker att njuta så mycket som möjligt och ta det lugnt känns som man får mer ut av julen som den var tänkt på så vis. Trevlig helg!

Camillas nya hem sa...

Vad duktig du är, slänga ihop en krans bara så där! Och vilken tuff stol sen då...! Imponerande!

Snusilus o Sannibus sa...

Hej!

Jo det ska bli jätteskönt! Vilken söt stol och vad fint hjärtat blev :)

Ha en fin vecka!

Kram Susanne

Marina sa...

Jag är inte alls stressad faktiskt. De senaste åren har jag sänkt kraven och är mer medveten om att man faktiskt inte behöver säga att man är stressad bara för att alla andra säger det. Det jag känner just nu är att jag vill göra vid min utestol eftersom din är så himla fin. Men det ska jag nog hinna. Sen vill jag ha en minigran till och det ska jag också hinna. Två julklappar kvar, fixas på fredag. Läget är alltså lugnt! Nu ska jag höra sonen som ska ha matteprov och sen ska han o jag göra knäck. Maken och dottern är o tränar/springer.

Hjärtat Mitt sa...

Är faktiskt inte heller stressad fast jag inte har bakat allt, gjort pepparkakshus, godis och köpt alla julklappar. Det är rätt skönt faktiskt.
Hjärtat blev jättefint och gjorde sig nog bättre på stolen än det förra.
Häftig godiskrans du tipsade om oxå. Tror att jag ska göra en sån till brorsan :)

Kram Mari i Marieholm

Britt sa...

Hej! Va fint du har gjort! Jag fattar inte hur du hinner allt? Själv jobbar jag ihjäl mig i december. Då har vi som mest att göra. Det är likadant i maj när man helst vill vara ute och greja.
Typiskt, men thats life... ;-)

Kram britt

Britt sa...

Hej! va fint du har gjort det! jag förstår inte hur du hinner? Själv så jobbar jag ihjäl mig under december månad. Då har vi som mest att göra. Det är likadant i maj när man helst vill greja ute. Då har vi också fullt upp. Lite trist men thats life... :-)

Kram Britt

Anonym sa...

Borås är jag lite sugen på, tack för tipsen.
Förövrigt så måste jag bara tipsa dig om ett mysigt café www.ekahagensbyggnadsvard.se, där finns även en liten butik. Har du inte varit där så åk dit. Så mysigt och så himla trevliga ägare. Det ligger i Fjärås, mot Tostared förbi Lygnern.
Du kanske redan varit där...

Åk även till Särö Trädgård om du inte varit där.

Mvh Anna

Anonym sa...

Fjällestorp känner jag väl till, jag och Zara är ofta där. Underbar affär!Nu har jag också fina snöflingor på min blogg...

Mvh // Anna

syster doris sa...

Det blev ju jättefint!!
Jag hade verkligen en mysig födelsedag..fick en mobiltelefon, min första. Jag har in i det sista kämpat emot..men ibland så behöver man ju verkligen den..så så blev det. Skoj med ny kamera, skulle själv vilja ha ett fett objetiv.
Nu skall jag handla julklappar (fula bratz) man kan ju inte inreda deras lek med...:D
Kramar till dig!

Annika sa...

Ojoj vad du frestar med godis.. kul ide med kransen.... o dessa granar går nog hem hos den bilgalne sonen.... du har pyntat till det så fint...Kram Annika

syster doris sa...

Va du reser o far runt i gårdarna, är du inte småbarnsmamma!?:D

JULMYS från Mig

Helene på Rörvik sa...

Vad fint du har gjort! Tack för tipsen om butikerna hoppas att det blir en tur dit någon gång. Önskar dig en fin helg!
Kram Helene