måndag 18 augusti 2008

Nytt favoritmärke...

De flesta av er har säkert sett lite prylar från Cath Kidston här och var. Jag har främst sett tvålar och necessärer. Härom veckan upptäckte jag deras hemsida och har blivit helt förälskad!
Deras stil är som en blandning av Laura Ashley, GreenGate och Rice - kan det bli bättre?!? Här kommer smakprov på några av deras väskor...
Kan ni tänka er, de är prickiga!!! :) Kolla!






Min allra mesta favorit just nu är denna:


Grön, med cremefärgade prickar - perfekt!! Dock verkar den inte gå att köpa just nu och jag vet förresten ingen butik som har deras sortiment i alla fall... Någon av er som vet?
MEN! Kanske, kanske skulle jag kunna SY en liknande? Hmm, detta tåls att tänka på!

I övrigt har vi en helt underbar dag här i Kungsbacka idag! Solen strålar från en klarblå himmel och luften är hög, klar och ganska kall - ljuvligt! Det får nog bli en lång lunchpromenad idag, om inte annat så för att mjuka upp min trötta kropp!! :)

Hoppas ni får en skön måndag också!
Kram Camilla

11 kommentarer:

Annika sa...

Här är det grått o trist.... tur att man startade dagen med massage... då kanske man står ut.... Väskan var ju jättefin... den gröna alltså... ja det var ju inge fel på de andra men den gröna ... mmmmm... Kram Annika

Sandkorn och sötvatten. sa...

Åh vilka fina väskor, lite prickar piggar alltid upp! =)

Jo sa...

Söta väskor! :) Klart att du klarar av att sy en egen sådan! :) Kram

Veronica sa...

Visst är väskorna helt underbara!

Jag skulle tippa på att Stoff och Stil har tyger som passar. Tänk dig att sy i vaxduk.. så läckert! Som en prickig lackväska, perfekt om det regnar!!!

Kram Veronica

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilket fint och bra inlägg! Och dösnygga väskor! Och jag säger som du, den sista var finast, medel mej gärna om du hittar ngn som säljer den! Mari.

anna k. sa...

MUMMA!! Älskar den översta gröna väskan!

vinklar o vrår sa...

Mmmm... Gillar, a lot!!! :)

Tack för din söta kommentar hos mig!
Kram Mia

Snusilus o Sannibus sa...

Så mycket fint du visar :) Söta små väskor! Fina klänningar också :) Mums för både brödet (som jag ska baka när jag är tillbaka i reality, ser så gott ut!) och rabarberkakan. Får man fråga hur du bakar den? Ha en fin tisdag!

Kram, Susanne

Anonym sa...

jag beställde lite smått o gott från deras hemsida i våras. dom var så hjälpsamma o serviceminded. bla ett par skor m ljuvliga blommor på , fina prickiga o blommiga muggar, svårt att hitta samma breda sortiment i sverige

Moodboardwithflowers sa...

japp! jag kan tänka mig flera! Hur gick det med skrivandet?

Anonym sa...

Tack för senast. Var i Borås city idag och såg att de hade "Cath Kidston" -sortiment på en ny butik som heter "LYCKA of Sweden", en jättemysig affär med både kläder och annat smått och gott.
kram Susanne