torsdag 24 juli 2008

Keramik

Ni har väl inte missat Hanna Svenssons underbara keramik?!? Jag såg hennes gigantiska kaffekopp hos Malin, med bloggen Älskar Sött, och blev redan då förälskad!



Upptäckte sedan att en butik här i Kungsbacka säljer hennes saker, då köpte jag den minsta kronan (plånboken tillät inte mer just då...).



Men tittar man på Hannas hemsida, så inser man ganska snart att man måste (ja, faktiskt!) ha den stora koppen... och tårtfatet... och en större krona... och en kruka kanske... och...



Dags att börja spara!

Kram och godnatt!

16 kommentarer:

Mjuka sa...

Ja det är verkligen grymt snygga!!
Ha det bäst
Kul att du är med i utlottningen
kramar M
pst åker till dina hemtrakter snart för att hälsa på ägarinnan av Pilutta!!
Är ute efter födelsedagspresent till min son som fyller 6 år

Anki sa...

Halloj! Här var oxå mycket nytt att läsa, kul! Jag ska inte på scrappening men däremot till J på prescrappening :-) Det skulle du oxå va? Ja, med dethär vädret är det verkligen semesterkänsla nu! Får passa på att njuta för om 4 veckor är det dags att jobba igen. Helt otroligt vad tiden hemma med lillkillen har gått fort! Å 1 sept är det GB som gäller igen, men det har du säkert redan hört :-) Hade gott i värmen!
Kram

Änglahem sa...

Hej och tack för titten hemma hos mig!! Måste få säga att din sida går inte av för hackor den heller!!

Jag har blivit totalt och ohjälpligt kär i erat kök!! Vilken dröööööm!!!!!

Och dina tårtor!!!...mums.....Så himla duktig du är!! Jag gillar att baka tårtor...men jag kommer ju absolut inte i närheten av dina mästerverk!! Är du utbildad konditor?

Hit kommer jag gärna tillbaks!!
Kram, Ulrika

Levindas Värld sa...

Hej!
Skoj att du kikade hem till mig, och va bra att energin smittade av sig...hihi!

Ja de är söta de där keramik-kronorna. Men de kostar ju några slantar också som sagt så man får väl unna sig nån grej sådär ibland :)

Ha nu en underbar dag!
kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Javisst är de snygga! Jag skulle gott kunna tänka mig att köpa en hel drös med saker jag med:)

Koppen ser verkligen inbjudande att dricka morgonteet i:)

Kram Annica

Annika sa...

JA du måste se SATC - så smidigt när den går i Kba. Vilka ljuvliga koppar och kronor - vilken butik??
kram

Sara sa...

Hejsan
Jättefina saker du visar. Skulle vilja ha allihop.
Fin blogg du har!
Kram Sara

Ellas Inspiration sa...

Ja, hon gör verkligen underbara saker!

Kram Karin

Camilla sa...

Hej!
Kikar in via "Vägen till drömhuset", vilken härlig blogg du har! Hit kommer jag tillbaka!
Kram Camilla :-)

Anonym sa...

Åhh...vilken fin keramik!!
/anna
www.dromhem.blogg.se

Gårdsromantik sa...

Helt underbar keramik!
Kanske något för min butik?

Kram Maud

Anonym sa...

Hejsan!

Vilken värme vi har ......

Såg att du varit i Grekland i år precis som jag varit, det är ett härligt land tycker jag, dina bilder var ju verkligen underbart inspirerande.

N.Y är ju ett ställe som man aldrig kan komma till fööör många gånger. Det finns alltid något nytt att upptäcka och det är en så sjukt skön stämning där.

Hannas keramik som du visar är underbar, men som du säger man får spara lite för smakar det så kostar det.

Jag har lyckats hitta en nätuppkoppling här på ön så nu sitter jag med en kopp kaffe och surfar efter morgondoppet.

Hoppas du kan njuta av lite härliga sommarkväller

Kram Lena

Viola sa...

Hejsan, tack för din titt hos mig. Vilka underbara festinbjudningar ni gjorde.....skulle bli så glad om jag fick en sådan, ha det gott i värmen, Viola

A home far away sa...

Mitt stora problem (som jag helt säkert delar med MÅNGA andra) är att jag hela tiden hittar nya saker som jag bara måste ha! Dessa fantastska koppar är såå fina, nej underbara är ett mer passande ord. Men, jag har ju precis köpt nya hos Sia...Jag har ofta dubeluppsättning av tallrikar koppar och finglas, men tripel då tror jag maken storknar, haha!

Ha en fin dag!

Kram Gunilla

färg o form sa...

Hej Hej!! Roligt att hitta till din blogg! En sååån underbar stor kopp på bilden, den vill jag haaa!
Må gott Hannah

Unknown sa...

Hej.
Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.
Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?
När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.
Vem ansvarar för att köpet går igenom?
När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.
Kostnader
Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på hantverksmarknaden@gmail.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.
Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.
Varma hälsningar
Hanna och Johanna